Utdelning av Guldarken till Andreas Lundstedt

Noaks Ark delar ut Guldarken för betydande insatser med relevans för hivfrågan

februari 21, 2023

Utdelning av Guldarken till Andreas Lundstedt

Noaks Ark delade ut årets Guldark till Andreas Lundstedt för hans insatser att göra hiv synligt. Efter ett intensivt arbete med bla. Noaks Arks varumärke och webbplattform under hösten och våren var det roligt att få runda av projektet med den festliga och väl arrangerade kvällen för utdelningen av Guldarken. Kvällen började med en introduktion av Noaks Arks ordförande Amanda Netscher som följdes av ett nära samtal mellan Andreas Lundstedt och Kristin Kaspersen. LÄs gärna mer om Guldarken på hemsidan Noaksark.org och lyssna på Andreas i Noaks Ark-podden där han på ett nära och varmt sätt berättar om sin resa med hiv.

Layout och administration av inbjudan till galan

Vi fick nöjet att administrera och skapa inbjudan till galan. Inbjudan utformades efter den nya grafiska profilen som vi under hösten har tagit fram tillsammans med Noaks Ark. Stort tack till Sophie Lönn, Jukka Aminoff och alla härliga människor på Noaks Ark för en riktigt lyckad kväll!

Arbetet för Noaks Ark under hösten 2022 och våren 2023

Vi på Great Graphics har fått vara med på resan att förädla varumärket med allt från en utförlig målgruppsanalysvarumärkesutveckling med workshops med alla lokalföreningar och riksorganisationen till en uppdaterad grafisk profil och en ny webbplattform i WordPress Multisite för både Riksorganisationen och Lokalföreningarna. Samarbetet fortsätter nu vidare in i 2023 med SEOprintproduktion och support/driftsavtal där Great Graphics blir både samarbetspartner och sponsor. Läs mer om projektet här.

I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

Great Graphics - Reklambyrå i Stockholm - Marknadsföring som är enkel och effektiv

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss