Grafisk formgivning

Enkelt att kommunicera

Kommunicera enhetligt för att bygga ett starkt varumärke

Den första upplevelsen vi har av ett företag är ofta visuell, det lämnar det första intrycket och skapar en känsla i din potentiella kund. Vi människor reagerar på företag med både känslor och tankar. Som företag eller organisation vill ni ge en enhetlig bild av vad ni står för och vilka ni är. Er grafiska profil är till för att stärka och tydliggöra ert varumärkes visuella uttryck och se till att det representerar företagets värderingar och affärsmässiga mål.

Grafisk formgivning med din målgrupp och varumärke som grund

Ditt företags visuella uttryck och grafiska profil ska stärka din varumärkesstrategi och möta din målgrupps behov. Skapa en design som får målgruppen att attraheras och engagera sig i dina tjänster och produkter. Självklart ska du vara stolt över ditt varumärke och hur det presenteras men med det sagt är det viktigt att fokus bör ligga på vad målgruppen och varumärket står för. All grafisk formgivning ska leda mot samma mål.

Great Graphics Reklambyrå - Grafisk formgivning - Illustrationer - SKH
Basen för din visuella kommunikation

Din grafisk profil är basen för det visuella i din marknadsföring och kommunikation. Den ska representera vad företaget står för samt tilltala din målgrupp. Kortfattat så är en grafisk profil en manual eller instruktion för hur ditt företag eller din organisations visuella komponenter ska användas, till exempel: logotyp, ikoner, färger, typsnitt och bildmanér, i den visuella kommunikationen.

Håll ihop det visuella uttrycket över alla plattformar

Idag arbetar vi inte bara med printproduktioner. Den digitala eran tar stor plats inom marknadsföring och nya kanaler och medier har dykt upp över åren vilket har ökat behovet av att hålla ihop det visuella uttrycket ännu mer än tidigare. Oavsett vart din kund möter dig bör du använda samma visuella känsla och uttryck för att skapa trygghet, förtroende och igenkänningsfaktor. Att hjälpa mottagaren att känna igen ditt varumärke och lättare förstå vad ditt företag eller din organisation står för.

Etablera företagets position på marknaden.

Att frångå det visuella uttrycket och spreta i kommunikationen gör att varumärket upplevs som osammanhängande och ostrukturerat. Resultatet av det blir ett minskat förtroende hos målgruppen. Om du däremot arbetar konsekvent med ditt visuella uttryck kan du över tid skapa ett starkt varumärke och etablera företagets position på marknaden.

Vi hjälper dig med allt från helheten till enstaka komponenter

På Great Graphics har vi över 20 års erfarenhet av att arbeta varumärken, grafisk formgivning och visuella uttryck. Vi arbetar med allt från helheten till illustrationer och layout. Behöver du en ny logotyp eller en förädla er nuvarande? Modernisera er grafiska profil eller ta fram en helt ny? Ta fram ett visuellt uttryck som ryggrad i er marknadsföring? Oavsett vad du är i behov av så har vi kunskapen och viljan att hjälpa dig utveckla en stark grafisk identitet.

Vi tror på att bygga en långsiktig relation på bra kvalitet, kreativt samarbete och bra service. Hör av dig så hjälper vi dig hela vägen.

Kontakta oss för en offert

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående ditt visuella uttryck.

  I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

  Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

  Great Graphics - Reklambyrå i Stockholm - Marknadsföring som är enkel och effektiv

  Några kunder vi har arbetat tillsammans med

  Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

  Visa alla cases

  Låt oss hjälpa dig!

  Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

  Kontakta oss