CSR

Vi på Great Graphics tycker det är viktigt att bidra. Vi vill försöka hjälpa till där vi kan, båda att värna om vår planet och våra medmänniskor. Om du arbetar för en organisation som arbetar med välgörenhet och behöver stöd inom marknadsföring, hör gärna av dig till oss så ser vi hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss på info@greatgraphics.se eller per telefon 08-86 66 48

Läkare utan gränser

Great Graphics stöttar Läkare utan gränser 2023. ”Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.” Läs mer och stötta på lakareutangranser.se.

Giving People

Great Graphics stöttar Giving People 2023. ”Giving People arbetar förutsättningslöst med fokus på barnen. Organisationen arbetar främst med givare, privatpersoner som blir en del av vårt nätverk och som åker ut med hjälp till de hjälpsökande familjerna.” Läs mer och stötta på givingpeople.se.

I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

Great Graphics - Reklambyrå i Stockholm - Marknadsföring som är enkel och effektiv

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss