SVPH

Webbutveckling / Fotografering / Grafisk formgivning

SVPH - Stiftelsen Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux / Stockholm

En uppgraderad grafisk profil och en ny hemsida

Tillsammans med Kroon & Nordlinder, som tagit fram en varumärkesplattform till SVPH, fick vi på Great Graphics ta fram en uppdaterad grafisk profil, en förädling av nuvarande logotyp med nya format och en ny hemsida i WordPress för SVPH. I samband med utveckling av hemsidan var vi även på plats och fotograferade nya miljöbilder till projektet. Stort tack till Susanne med kollegor på SVPH för ett roligt och kreativt samarbete, vi ser fram emot våra fortsatta uppdrag tillsammans med er.

Om SVPH

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux är en idéburen stiftelse som erbjuder ett aktivt, meningsfullt och bekvämt sätt att bo som senior. I hyreslägenhet med god service och massor av möjligheter i form av sociala, kulturella och fysiska aktiviteter. Du som fyllt 55 är välkommen att ställa dig i kö till någon av våra 550 lägenheter i Bromma Strand, Fredhäll och Nockebyhus.

Här ser vi till hela människan. Och till alla som är en del av oss – medarbetare, hyresgäster, boende och anhöriga. Här kan du vara med och påverka ditt eget liv och din egen utveckling, tillsammans med andra som vill göra detsamma. Läs mer om SVPH och deras seniorboende och vårdboende.

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss