Läkarjouren i Norrland AB

Webbutveckling / Drift och support

Läkarjouren i Norrland AB / Luleå

Läkarjouren i Norrland AB och Great Graphics har haft ett långt samarbete tillsammans. Vi var med och utvecklade deras tidigare webb 2017-2018, men nu var det dags för en uppdaterad version med integrering mot deras nya affärssystem. Tillsammans med Hannah och Simon skapade vi en design som bibehåller kärnan i deras grafiska uttryck men med en mer modern känsla. Med små subtila animationer fick hemsidan ett lyft i känslan av kvalitet. En uppdaterad navigation med bättre användarvänlighet implementerades. Stort tack till Hannah, Simon och Linda för ett riktigt härligt samarbete som alltid!

Om Läkarjouren

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat vårdbemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Sedan 1989 har de bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. De har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via deras dotterbolag.

Vill du veta mer om Läkarjouren och hur de jobbar, deras syn på vårdbemanning eller vilka tjänster de kan erbjuda? Läs mer om deras syn på vårdbemanning, stafettläkare och hyrsjuksköterskor på lakarjouren.se

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss