Kyl- och Frysexpressen

Webbutveckling / Grafisk formgivning / Drift och support

Kyl- och Frysexpressen Nord / Umeå / Stockholm

När Postnord Thermo köptes upp av Kyl- och Frysexpressen och blev Kyl- och Frysexpressen Nord fanns det ett behov av att uppdatera sin digitala närvaro. Åsa Askne på Askne Kommunikation, som är kommunikationsansvarig för verksamheten, kontaktade Great Graphics med önskan om en ny hemsida som skulle kännas modern, lättnavigerad och mer lätt och luftig. Nu under slutet av 2023 bestämdes det att Mälardalen och Nord skulle slås samman under ett tydligt varumärke. Hemsidan som gjordes till Nord modifierades och användes som grund för en uppdaterad webb. Under arbetet gjordes en lättare förädling av den nuvarande logotypen och en uppdaterad grafisk profil togs fram för verksamheten. Ett riktigt roligt projekt tillsammans med Åsa Askne, Job Widell och alla engagerade på Kyl- och Frysexpressen.

Om Kyl- och Frysexpressen

Kyl- och Frysexpressen är ett logistikföretag som erbjuder rikstäckande helhetslösningar inom tempererad logistik. Transporter, lagring och hantering av livsmedel är vårt signum. Vi ser till att våra kunders varor kommer fram till deras kunder – till rätt plats, i rätt tid och i rätt skick. Vi vill att alla, oavsett var de bor, ska kunna köpa färska matvaror i sin butik varje dag, ha möjlighet att äta gott på restaurang då och då samt ha tillgång till läkemedel när de behöver. Vi är glada att vi, genom våra transport- och logistiklösningar, kan bidra till just det. Vill du veta mer om oss, våra logistiktjänster och vår verksamhet? Läs mer på kylofrysexpressen.se

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss