Creative Headz

Webbutveckling / Drift och support

Creative Headz / Stockholm

Do it with passion, or not at all!

I veckan lanserade vi Creative Headz nya hemsida! Joceline och Nathalie har precis lanserat en ny produktserie och tagit fram en shopify lösning för produktförsäljningen. I samband med släppet av deras produkter tog MiMadre kontakt med oss på Great Graphics som arbetar tillsammans med Creative Headz och ville ha hjälp med att utveckla en ny hemsida. Fokus var att bibehålla den rockiga och lite rebelliska feelingen som är en del av deras koncept och samtidigt skapa en modern hemsida med unika inslag. Designelement från produkterna användes i layouten. Stort tack till alla inblandade i projektet, riktigt roligt att få arbeta tillsammans!

Om Creative Headz

Ägarna och de som driver verksamheten heter Nathalie Akgün, grundare och creative director, och Joceline Akgün, VD. Med Nathalie och Joceline står även ett stort team av skickliga frisörer och medarbetare. Hos Creative Headz är kunden alltid i fokus – och så har det varit sedan starten 2005 när Nathalie slog upp dörrarna till sin första salong på Odengatan 75 i Stockholm. Här ville hon skapa en kreativ miljö där alla skulle trivas och känna sig välkomna, en plats där kundens behov och önskemål alltid kom först. Det lyckades hon med. Läs mer om deras koncept och varför inte boka tid på någon av deras salonger.

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss