MAN – Service Center Sweden

Webbutveckling

MAN - Service Center Sweden / Stockholm / Sverige

För fyra år sen fick vi nöjet att gör en uppdaterad version av MAN Service Center Sweden, MAN Serviceplattformen för verkstäder för MAN lastbilar och bussar i Sverige. Nu 2023 var det dags för ett större omtag där vi byggde en integrerad plattform mot deras affärssystem där verkstäderna både kan hantera garantiärenden i form av claims och beställa delar från MANs ordersystem. Plattformen utvecklades med användarvänlighet, säkerhet och enkelhet att vidareutveckla som högsta prioritet. Projektet utfördes på 4 månader och lanserades i November 2023. Det har verkligen varit ett roligt projekt inom webbutveckling och att få arbeta tillsammans med Patrik, John, Jimmy och Rickard.

På MAN – Service Center Swedens sida kan du lätt och snabbt navigera runt bland olika kategorier för att få fram information. Under respektive rubrik finns det både nedladdningsbara dokument och filer. Sidan är tänkt att vara ett hjälpmedel och verktyg för dig i din MAN-vardag. Läs mer på https://manservicecentersweden.se/

Webbutveckling av mer avancerade plattformar.

Är du och ditt företag intresserade av webbutveckling av en mer avancerad plattform? På Great Graphics har vi över 20 års erfarenhet av att bygga integrerade plattformar mot olika system. Kontakta oss om du vill veta mer.

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss