Moment of truth

Grafisk formgivning / Webbutveckling

Moment of Truth / Stockholm

Tillsammans med Tommy Hellström på Moment of truth fick vi möjligheten att ta fram en ny layout och skapa ett nytt tema för deras hemsida i WordPress tillsammans med en ny logotyp. Ett riktigt roligt och inspirerande projekt där arbetet för att fånga känslan och drivkraften i varumärket och människorna bakom.

Om Moment of truth

Vi tror på att skapa stolthet i företag. Stolthet för var företaget är på väg och varför. Och såklart stolthet för det vi presterar varje dag tillsammans med våra kollegor.

Vår vision är gladare och mer välmående människor i Sverige. Vi kallar oss kommersiella kulturarbetare om någon frågar vad vi gör. Vi älskar magin när våra uppdragsgivare har köer av köpsugna kunder och samtidigt ljudligt uppskattande medarbetare. De mjuka ledningsverktygen såsom vision, mission, och värderingar behöver ibland ses över och utmanas utifrån ekonomiska nyckeltal samt medarbetares- och kunders uppfattningar. Läs mer om Moment of truth och deras koncept.

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss