Smart Retail

Grafisk formgivning / Webbutveckling / Fotografering

Smart Retail / Stockholm

Uppdraget kom till oss på Great Graphics via Kroon & Nordlinder som tillsammans med Mirjam, Tommy och Sandra på Smart Retail (Tidigare Smart Stylingträning) hade utvecklat en varumärkesplattform. Great Graphics fick i uppdrag att förhandla fram ett nytt domännamn, designa en ny logotyp, skapa en ny grafisk profil, porträttfotografering samt designa och skapa Smart Retails nya webbplats. Samtliga projekt skapades med ett nära samarbete mellan både Great Graphics, Smart Retail och Kroon & Nordlinder. Det är alltid roligt att arbeta tillsammans med kreativa och engagerade personer som alla har ett positivt driv vilket alltid syns i resultatet.

Om Smart Retail

Vi övertygade om att medarbetare med hög kompetens, som känner sig både stolta och trygga i sin yrkesroll, genererar merförsäljning, fler lojala kunder och därmed ökad lönsamhet. Det vinner alla på!

Vår utbildningsform är interaktiv, lustfylld, verksamhetsnära och lättillgänglig. Digital träning och kunskap blandas med praktiska övningar. Och nya kurser utvecklas kontinuerligt. Kurser som är anpassade efter handelns förändringar och efter kursmålen i de olika gymnasieutbildningarnas läroplan. Allt till 100 procent faktabaserat utan tyckande, känslor och attityder.

Våra utbildningar kombinerar den digitala teknikens fördelar med pedagogiskt beprövade övningar för att maximera inlärningskurvan hos dagens och morgondagens medarbetare inom handeln.

Läs mer på Smart Retail

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss