Fast

Webb, Print & Kommunikation

Fast / Stockholm / Helsinki

Func Food Group Finland skulle lansera sitt kosttillskott FAST på den svenska marknaden under 2016. FAST hade precis genomgått en re-branding året innan med helt ny förpackningsdesign. Vi på Great Graphics fick i uppdrag att utveckla kommunikationsplattformen tillsammans med de drivna individerna på företaget. Innan lanseringen November 2016 tog vi fram butiksmaterial i form av säljfoldrar, vippor, kylar, barställ och konceptställ. Vi fick även ansvaret att utveckla den svenska webbplatformen för FAST utifrån den finska designen. Här stod vi inför utmaningen att på ett snyggt och enkelt sätt låta användaren navigera bland både produkter, recept och artiklar på samma sida och hålla flödet elegant.

Om FAST

Varumärket FAST kommer från Finland, där det lanserades 1996. Idag är FAST finsk marknadsledare inom sport nutrition. Sortimentet inkluderar proteinpulver, bars, drycker och pannkaks- och smoothiemixer. FAST lanserades i Sverige hösten 2016, och har redan finns i över 700 butiker, gym- och sportanläggningar hittills. FAST har ett totalsortiment med proteinprodukter, för hälsa och träning. Alla ska kunna hitta sin favoritprodukt, oavsett träningsnivå och -fokus. FAST:s produkter är baserade på protein, och vårt vassleprotein kommer från nordisk mjölkråvara (vassle). Produkterna ersätter inte en normal kosthållning, utan används för laddning och återhämtning i tillägg till ”vanlig” mat. Du kan läsa mer om FAST och bläddra bland produkterna på FAST

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss