Degea

Webbutveckling / Grafisk formgivning

Degea / Stockholm

I början av april lanserade vi Degeas nya hemsida. Vi använde oss av befintligt grafiskt uttryck för att ta fram designen till sidan. Logotypen fick en lätt förädling med några fler variationer, dels för att följa med i tiden men samtidigt för att med fler variationer var den nu lättare att implementera i olika layouter. Både Erik och John hade tydliga önskemål inför projektet och visste i stora drag hur de ville att hemsidan skulle utvecklas och vilka komponenter som skulle ingå. Utmaningen låg i att skapa en avskalad och ren design som ändå kändes välkomnande och varm. Hemsidan byggdes i WordPress. Med små detaljer som subtila animationer kommer den rena designen till liv och skapar den där fingertoppskännslan som andas kvalitet.

Om Degea

Degea har sedan år 2000 byggt deras verksamhet runtomkring IT-support och att stötta deras kunders affärsverksamheter. Supporten till slutanvändaren och dess verksamhet står alltid i centrum i deras leveranser. Deras affärsidé är att tillhandahålla IT-stöd med högsta möjliga IT-säkerhet.

De drivs och motiveras av att stärka motståndskraften inom IT vilket de gör genom att bygga robusta lösningar, utbilda användare och beslutsfattare samt ständigt ligga steget före hotaktörerna.

Läs mer om Degea och deras it-lösningar på degea.se

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss