Brandkonsulterna

Webbutveckling / Videoproduktion

Brandkonsulterna / Stockholm

Konsultuppdraget att utveckla Brandkonsulternas nya hemsida gjordes i samarbete med Martin Nordlinder och Geta Kroon på Kroon & Nordlinder Den kommunikationen och den grafiska profilen var redan etablerad när Great Graphics kom in i teamet. Tillsammans med Matilda, Linda och Anders på Brandkonsulten, som hade en tydlig vision av vad hemsidan skulle förmedla, utformades en design i linje med varumärket och företagets identitet. Skärmsläckare och modifiering av logotypen gjordes i samband med hemsidan.

Vi är specialister på att analysera risker och ta fram smarta lösningar anpassade efter byggnadens och verksamhetens förutsättningar. Hos oss finns den kunskap som behövs för att omsätta lagkrav till praktiska lösningar. Brandskyddet får aldrig bli ett hinder för byggnaden och den verksamhet som finns i den. Välkommen till Brandkonsulten AB. Läs mer på https://brandkonsulten.se/

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss