Galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser

Uppdrag att utforma presentationsmaterial

mars 25, 2023

Galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser

Galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser gick av stapeln den 23 mars på Berns. Vi har haft nöjet att arbeta sida vid sida med Emma Nordenstaaf Stara på Great Place To Work och ta fram materialet till galan. Utifrån den grafiska profilen utvecklade vi ett huvudkoncept för galan. Därefter producerade vi allt från videoanimationer för de vinnande företagen på storskärm, animerade presentationsvideos för konferenciererna Henrik Hjelt och Maris Grudén, helsideannonser för Dagens Industri, printmaterial och mycket mer.

Att arbeta med en gala som koncept

Att arbeta med en stora gala som Sveriges Bästa Arbetsplatser och se till att hela konceptet håller ihop och att timingen och känslan i rummet fångas är både utmanande och roligt. Varje liten del från stolsnummer till animationerna på storskärm ska hålla ihop och bidra till kvalitetskänslan. Detaljerna är det som är avgörande. Att få arbeta med många olika produktioner, på kort tid, med samma koncept är något vi gillar på Great Graphics, vi gillar tempot!

Stort tack till Great Place To Work

Vi vill tacka Emma Nordenstaaf Stara på Great Place To Work, det är alltid roligt att arbeta tillsammans med dig och din förmåga att förmedla din vision och din positiva energi gör jobbet lättare för vår del.

Lite material från galan Sveriges Bästa Arbetsplatser

Här nedan kan du se ett axplock av material från galan.

Axplock av videoproduktioner
Axplock av printproduktioner

I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss