Live streaming av er digitala konferens

Streama ert årsmöte eller konferens

En trygg partner för er digitala konferens

Great Graphics är en trygg partner för er digitala konferens. I och med Corona ställde många om till digitala konferenser där live streaming vart ett självklart val. Även nu när restriktionerna har lättat ser många fördelar med att hålla sina event digitalt eller i en hybridvariant. Deltagarna kan på så sätt erbjudas att följa konferensen eller årsmötet på distans.

Idag är digitala konferenser så mycket mer än en envägskommunikation. Deltagarna kan interagera med varandra och arrangörerna. Ni kan bjuda in talare och alla kan enkelt dela presentationer. Med bra kamerateknik, ljussättning och ljud kan ni skapa en atmosfär och känsla som engagerar deltagarna. En live streaming av er konferens eller årsmöte så nära på plats som möjligt.

Spela in er digitala konferens för att presentera på webben

I samband med konferensen erbjuder vi även inspelat material som vi i efterhand klipper ihop i en enhetlig film eller kortare delar som ni kan lägga upp på er hemsida eller använda i presentationer. På så sätt kan era deltagare enkelt ta till sig informationen i efterhand eller få en bra repetition av eventet. Vi ordnar även med animering av er logotyp och skapar en inbjudande vinjet för er digitala konferens.

Great Graphics - Reklambyrå i Stockholm - Live streaming av konferenser och årsmöten - Webbinarier - Digitala konferens

Erfarna tekniker ger dig en trygg och lugn konferens.

På Great Graphics har vi lång erfarenhet av såväl inspelningsteknik, ljus- och ljudsättning som att hjälpa er med att skapa en engagerande och givande konferens. Vi arbetar i både Teams och Zoom utifrån vad du och dina deltagare är vana vid. Tillsammans med dig skapar vi en konferens som känns närvarande även för dem som deltar på distans. Hör av dig till oss på 08-86 66 48 eller vi formuläret nedan så återkopplar vi med offert och tips hur vi kan skapa ett event som passar er.

Kontakta oss för en offert för live streaming

Tveka inte att kontakta oss om du har några fårgor angående ditt digitala event.

  I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

  Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

  Great Graphics - Reklambyrå i Stockholm - Marknadsföring som är enkel och effektiv

  Några kunder vi har arbetat tillsammans med

  Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

  Visa alla cases

  Låt oss hjälpa dig!

  Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

  Kontakta oss