Bilretur.se

Webbutveckling

Bilretur.se / Stockholm

Great Graphics fick i uppdrag att utveckla och ta fram en uppgraderad version av hemsidan bilretur.se I samarbete med VD Michael Abraham togs en modernare version av sidan fram med uppdaterad funktionalitet. Skapade även enklare back-end funktionalitet för att hemsidan skulle underlättas att uppdatera och administrera.

BilRetur är ett nationellt nätverk av länsstyrelsen auktoriserade bildemonterare. Alla bildemonterare i nätverket är även miljö och kvalitetscertifierade. Det innebär att årliga kontroller utförs att man följer de lagar och förordningar som reglerar bildemonterings verksamheten. BilRetur utgör även en del av bilproducenternas mottagningssystem. Länkar finns i höger spalt till bilproducenterna samt BIL Sweden, som är branschorganisationen för de svenska tillverkarna och importörerna av bilar, bussar och lastbilar.

Hit kan du tryggt vända dig när det är dags att göra sig av med den uttjänta bilen. Målsättningen är att det via BilRetur ska vara enkelt att hitta till din närmaste bildemonterare, när det är dags att återvinna/skrota den uttjänta bilen. Läs mer på bilretur.se

Några kunder vi har arbetat tillsammans med

Några av de kunder vi har haft glädjen att arbeta med. Besök vår Cases sida för att läsa om uppdragen.

Visa alla cases

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss