SÅ-Index - Great Graphics

SÅ-Index

Webbutveckling / Grafisk formgivning / Videoproduktion

Sveriges Åkeriföretag / Stockholm / Göteborg

Sveriges Åkeriföretag har anlitat Great Graphics för att utveckla och ta fram en webbversion av SÅ Index. En tjänst som tidigare har varit en modul i Excel. Utvecklingen av programvaran har skett under 2020 och lanseras i början av 2021.

Osäkerhet kring kostnadsutveckling leder ofta till behov av ökade marginaler hos transportsäljare. Osäkerheten kan också göra att det mest lämpade åkeriföretaget inte får jobbet eftersom olika utförare gissar olika om kostnadsutvecklingen. Fasta priser över tid gör det dessutom svårare med långvariga affärsöverenskommelser, något som i sin tur påverkar investeringsvilja i utrustning och kunskap.

SÅ Index erbjuder säljare och köpare av transporter ett enkelt sätt att reglera kostnadsförändringar vid lastbilstransporter. När förhållandet mellan kostnader och priser bibehålls skapas förutsättningar för en hållbar, långsiktig och alldeles rätt affär. Läs mer på SÅ Index.

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss