Läkarjouren i Norrland AB - Great Graphics

Läkarjouren i Norrland AB

Webbutveckling / SEO / Videoproduktion

Läkarjouren i Norrland AB / Luleå

Uppdraget för Läkarjouren kom till Great Graphics via Kroon & Nordlinder. Arbetet med att utveckla och ta fram Läkarjourens nya varumärke, grafiska manér och kommunikativa plattform hade redan utförts av Kroon & Nordlinder som förde samman Great Graphics och Läkarjouren.
Vi anlitades som Webbyrå för att utveckla och ta fram en ny webbplattform. Utformningen skulle göras efter Läkarjourens nya riktlinjer. Uppdraget utvecklades senare att inkludera videoproduktion, fotografering samt arbete med digital marknadsföring och SEO.

Om Läkarjouren

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat vårdbemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Sedan 1989 har vi bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Läkarjouren NS.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på vårdbemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda? Läs mer om vår syn på vårdbemanning, stafettläkare och hyrsjuksköterskor på lakarjouren.se

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss