Kyl- och Frysexpressen Nord

Webbutveckling

Kyl- och Frysexpressen Nord / Umeå

När Postnord Thermo köptes upp av Kyl- och Frysexpressen och blev Kyl- och Frysexpressen Nord fanns det ett behov av att uppdatera sin digitala närvaro. Åsa Askne på Askne Kommunikation som är kommunikationsansvarig på Kyl. och Frysexpressen Nord kontaktade Great Graphics med önskan om en ny hemsida som skulle kännas modern och lättnavigerad. Bilder av professionell fotograf hade redan tagits för hemsidan.

Om företaget

Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikbolag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi har egna lager och terminaler på strategiska platser runt om i Norrland samt ett eget distributionsnät som sträcker sig från Gävle upp till Kiruna. I samarbete med partners löser vi även rikstäckande transporter och logistikuppdrag. Vi vill vara en pålitlig och attraktiv samarbetspartner till dig som kund. Vi strävar därför alltid efter att skapa långsiktiga samarbeten där vi tillsammans utvecklas och gör varandra bättre. Där vi sätter gemensamma mål och tillsammans arbetar för att uppnå dem. Samarbeten som bygger på ömsesidig respekt, tillit, transparens och trovärdighet. Läs mer på Kyl- och Frysexpressen Nord

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss