iQ-fuel

Butiksmaterial / Produktdesign / Web / Varumärkesutveckling

iQ-fuel / Stockholm

Thomas Johansson, VD för iQ-Fuel, kom till Great Graphics med en vision och idé om hur han ville utforma den nya funktionella drycken som verkligen gör en skillnad! Vi fick nöjet att arbeta fram burkdesignen, webbplattfromen samt även ta fram den kommunikativa plattformen och utveckla varumärket tillsammans med ledningen för företaget.

Om iQ-Fuel

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. Vi har tagit fram två produkter en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus. Den andra en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter. Makes you better, for real!

Läs mer på http://iqfuel.se/

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss