CSG

Varumärkesutveckling / Grafisk formgivning / Webbutveckling / Print produktion

CSG / Stockholm / Örebro

CSG har under 2021 stått in för utmaningen att göra en förädling av sitt varumärke samt sitt grafiska uttryck. Great Graphics fick i uppdrag att tillsammans med CSG’s marknadsavdelning etablera en varumärkesplattform, ta fram en ny grafisk profil samt en ny webb-plattform med både personal-login och en kundportal.

Om CSG

CSG är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag. Vi verkar i hela Sverige med specialisering på kollektivtrafik och mänskliga flöden. Vår vision är att bli det främsta bevakningsföretaget i Sverige inom vårt verksamhetsområde. CSG har ca 450 medarbetare och vår personal jobbar dygnet runt årets alla dagar med att skapa tryggare och säkrare transporter för resenärer och gods. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm.

Med ursprung ur ett transportföretag är CSG idag starkt identifierat med lösningar för transportbranschens säkerhetsproblem. CSG levererar säkerhet på en stor bredd i vald sektor och våra tjänster bär alltid en prägel av kunskap, trovärdighet samt engagemang. Läs mer om CSG på http://csgab.se

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss