Webbutveckling & E-handel

Ditt digitala in/avtryck

Hemsidor, e-handel och webbplattformar

Vi kan webbutveckling. Är det dags att utveckla en ny hemsida till ditt företag, din organisation eller ditt projekt? Vi har över 20 års erfarenhet att arbeta med både specialbyggda lösningar och med kända Open Source Systems som Word Press, Hubspot, mfl. Vi har erfarenhet av att bygga allt från enklare hemsidor till stora komplicerade webbsystem. Oavsett vad du är i behov av så hittar vi rätt lösning för dig.

Utveckla en hemsida till ditt företag eller din organisation.

Din hemsida är ditt företags personlighet på internet. Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att besöka dig på nätet får de tillgång till din information och dina produkter dygnet runt oavsett var de befinner sig i världen. Vi designar och utformar din hemsida utifrån kärnan i din verksamhet och din målgrupp. Vi tittar på hur din marknad ser ut och skapar en hemsida optimerad för att nå just dina mål. Webbutveckling som ger resultat helt enkelt.

Att bara ”ha” en hemsida idag räcker tyvärr inte. Mycket av arbetet handlar om att få din tänkta målgrupp att hitta till dig via både via sökmotorer och eventuellt även via digitala annonser. Men framför allt handlar det om att skapa en hemsida med en struktur, innehåll, och design som både intresserar och engagerar din besökare. En hemsida som resulterar i konverteringar. Att få rätt besökare som leder till affär och därmed ökar din verksamhets lönsamhet.

E-handel och webbshoppar – Bygg upp din affärsverksamhet online

Idag har E-handel och webbshopar blivit en del av vårt vardagliga liv. Vi handlar allt från mat, kläder och möbler till elektronik, fordon och resor på nätet. Att ta din affärsverksamhet online och sälja dina produkter och tjänster på nätet öppnar upp för många nya möjligheter.

Vi arbetar med allt från enklare shoppar med full funktionalitet till specialbyggen efter unika önskemål. Oavsett vad du har för behov levererar vi en komplett webbshop med samtliga funktioner som ni behöver för att kunna starta och driva en effektiv e-handel som är anpassad efter din målgrupp. Tillsammans hittar vi en perfekt balans mellan att optimera konverteringar och representera ditt varumärke på rätt sätt.

Vi hjälper dig även med din online marknadsföring så att rätt besökare som har intresse av dina produkter eller tjänster hittar till din webbshop. Besökare som leder till konverteringar och blir återkommande kunder. Vi utvecklar en design och struktur anpassad efter din målgrupp. En webbshop som är lättadministrerad och givetvis sömnlöst responsiv så att den fungerar lika bra på datorer som på surfplattor och telefoner. Kontakta oss så bygger vi upp din e-butik online och ökar din försäljning.

Webbutveckling för Webbplattformar och Webbsystem

Är du ett företag eller en organisation som är i behov att förenkla ert arbetssätt? Att erbjuda kunderna ett sätt att hämta och skicka data eller ett intranät till er organisation? Att utveckla bra webbsystem kräver att vi tillsammans ser till de behov ni har, utformar en tydlig kravspecifikation och där efter tar fram ett UX (user experience) gränssnitt som är användarvänligt och lättförståeligt.

Ett bra webbsystem behöver vara:
 • Användarvänligt
 • Intuitivt
 • Stabilt
 • Enkelt att vidareutveckla
 • Enkelt att uppdatera enligt ny standard

På Great Graphics har vi många års erfarenhet av webbutveckling och att bygga komplexa webbsystem på ett enkelt och intuitivt sätt. Våra erfarna utvecklare och UX-designers arbetar i ett tight team tillsammans och ser till att ta fram bästa lösningen i varje situation. Vi tittar på system långsiktigt och tar inga genvägar. Arbetsprocessen börjar alltid med ett gemensamt möte där vi går igenom era behov och förväntningar. Tillsammans med dig bygger vi ett kostnadseffektivt, framgångsrikt och hållbart webbsystem som ni kan använda och utveckla både nu och för framtiden.

Vi tror på att bygga en långsiktig relation på bra kvalitet, kreativt samarbete och bra service. Hör av dig så hjälper vi dig hela vägen.

Kontakta oss för en offert

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående ditt webbprojekt.

  I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

  Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

  Låt oss hjälpa dig!

  Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

  Kontakta oss