Grafisk formgivning

Enkelt att kommunicera

Kommunicera enhetligt för att bygga ett starkt varumärke

En grafisk profil är basen för din visuella marknadsföring. Den ska representera vad företaget står för samt tilltala din målgrupp. Kortfattat så är en grafisk profil en manual eller instruktion för hur ditt företag eller din organisations grafiska element ska användas, till exempel: logotyp, ikoner, färger, typsnitt och bildmanér, i den visuella kommunikationen.

Det är viktigt att som företag, myndighet eller organisation kommunicera enhetligt för att bygga ett starkt varumärke. Genom att vara konsekvent blir det tydligt för mottagaren vem budskapet kommer ifrån samt skapar igenkänning. Behöver du en förädling av er nuvarande logotyp eller en helt ny? Ta fram en grafisk profil som ryggrad i er marknadsföring? Oavsett vad du är i behov av så har vi kunskapen och viljan att hjälpa dig utveckla en stark grafisk identitet.

I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss