CSR

Vi på Great Graphics tycker det är viktigt att bidra. Vi vill försöka hjälpa till där vi kan, båda att värna om vår planet och våra medmänniskor. Om du arbetar för en organisation som arbetar med välgörenhet och behöver stöd inom marknadsföring, hör gärna av dig till oss så ser vi hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss på info@greatgraphics.se eller per telefon 08-86 66 48

UNICEF

Oavsett vart i världen det råder svält eller krig är barn alltid oskyldiga offer. I år väljer vi på Great Graphics att stötta UNICEFs arbete för barn världen över. Hjälp UNICEF och gå in på deras hemsida och stötta med en gåva 2022.

Läkare utan gränser

Great Graphics stöttar Läkare utan gränser 2022. ”Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.” Läs mer och stötta på lakareutangranser.se.

I dagens mediebrus är det enkelhet som sticker ut.

Människor exponeras för fler intryck dagligen. Tillsammans skapar vi enkla, kreativa och innovativa kommunikationsinsatser för att stärka varumärket och få mottagaren att agera. Ni möter mottagaren på rätt plats, i rätt tid med rätt budskap.

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss