Kyl- och Frysexpressen Nord

Webbutveckling

Kyl- och Frysexpressen Nord / Umeå

När Postnord Thermo köptes upp av Kyl- och Frysexpressen och blev Kyl- och Frysexpressen Nord fanns det ett behov av att uppdatera sin digitala närvaro. Åsa Askne på Askne Kommunikation, som är kommunikationsansvarig för verksamheten, kontaktade Great Graphics med önskan om en ny hemsida som skulle kännas modern, lättnavigerad och mer lätt och luftig. Bilder av professionell fotograf hade redan tagits för hemsidan. Ett riktigt roligt projekt tillsammans med Åsa Askne och alla engagerade på Kyl- och Frysexpressen Nord.

Om Kyl- och Frysexpressen Nord

Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikbolag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi har egna lager och terminaler på strategiska platser runt om i Norrland samt ett eget distributionsnät som sträcker sig från Gävle upp till Kiruna. I samarbete med partners löser vi även rikstäckande transporter och logistikuppdrag. Vi vill vara en pålitlig och attraktiv samarbetspartner till dig som kund. Vi strävar därför alltid efter att skapa långsiktiga samarbeten där vi tillsammans utvecklas och gör varandra bättre. Där vi sätter gemensamma mål och tillsammans arbetar för att uppnå dem. Samarbeten som bygger på ömsesidig respekt, tillit, transparens och trovärdighet. Vill du veta mer om oss, våra logistiktjänster och vår verksamhet? Läs mer på kofnord.se

Låt oss hjälpa dig!

Välkommen att besöka oss på Great Graphics. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så hjälper vi dig gärna att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss