18maj2015

Webbshop och grafisk profil till mominstyle.se

Daniela Brito startade 2014 upp företaget och e-butiken mominstyle.se Great Graphics har hjälpt ta fram allt från logotyp och tryckproduktion till annonser och en e-butik gjord i open source. Daniela ville ha en stilren grafisk utformning som gjorde att plaggen kunde framhävas. En logotyp som kändes livfull med ett enkelt uttryck och en E-butik som hon enkelt kunde uppdatera själv utan en massa fasta avgifter. Med WordPress och WooCommerce som platform har hon full kontroll över sin egen e-butik.

Om företaget

Mom in Style är en nätbutik som erbjuder gravida och ammande kvinnor ett brett sortiment av trendiga kläder att ha både till vardags och vid festligare tillfällen. Sortimentet innehåller alltifrån basplagg såsom byxor och t-shirts till roliga och smarta amningsplagg.
Ledorden i urvalet av kläder är komfort, passform och kvalitet. Att känna sig både fin och bekväm i sina kläder borde vara en självklarhet för alla kvinnor oavsett skede hon befinner sig i livet. Det är även väsentligt att kläderna ska kunna användas en längre period och därmed kännas som en investering för din garderob. Ambitionen är därför att erbjuda snygga kläder som även kan bäras efter graviditeten.
Mom in Style´s främsta strävan är att, genom de rätta kläderna, få kvinnan att känna sig vacker som hon faktiskt är. Att bidra till att hon stolt kan bära upp sin mage och kropp med stil. Läs mer på http://mominstyle.se

 

mominstyle_computer

 

mominsrtyle_logowebsite1website2mominstyle_add1