06Jun2015

Hemsida till Effektstudion AB

EffektStudion AB är Skandinaviens största och mest internationella studio för effektsmink, mask-effekter och animatronics. Göran Lundström, ägare och VD på Effektstudion AB hade en väldigt tydlig vision av hur han ville att deras hemsida skulle utformas. Han utformade själv photoshopmallar som vi på Great Graphics kunde arbeta efter. Göran valde att inte göra hemsidan responsiv då han ville ha full kontroll på alla designelement. Hemsidan är unik med olika designutförande på varje undersida men samtidigt med en enhetlig utformning.

Om företaget

EffektStudion AB är Skandinaviens största och mest internationella studio för effektsmink, mask-effekter och animatronics. Företaget grundades 1996 av Göran Lundström – professionell maskör sedan 1990 inom svensk teater, TV och film med arbetserfarenhet både från Hollywood och England. Sedan starten har vi gjort jobb för ett hundratal reklamfilmer, långfilmer och TV-serier både för den svenska marknaden och internationellt.

 

2006 anslöt sig Åsa Sjölin som produktions koordinator till företaget och sköter EffektStudions dagliga verksamhet. Med sin bakgrund som restaurangchef, bartender och säkerhetsansvarig för Vattenfestivalen så är företaget i effektiva, serviceinriktade och säkra händer. Vi levererar produktion på ett enkelt sätt. Läs mer på http://effektstudion.se

 

effektstudion_computer

 

website1website2website3hevingohagglund_add1